Anlita en expert på brandskyddsmålning på Södermalm i Stockholm

Brandskyddsmålning är ett av de enklaste och samtidigt mest säkra sätten att skydda en fastighet mot bränder. Om du vill ha hjälp med en av de bästa metoderna för passivt brandskydd är du välkommen att höra av dig till oss. Vi har brandskyddsmålat fastigheter i exempelvis Järfälla, Sundbyberg, Solna och Bromma, men vi utgår från Stockholm.

Brandskyddsmålning – ett tryggt skydd mot bränder

När vi brandskyddsmålar så använder vi en färg med speciella egenskaper. Vid höga temperaturer expanderar färgen vilket skyddar fastighetens struktur. Bland annat tar det längre tid innan strukturen uppnår så pass hög temperatur att den kollapsar. Våra duktiga hantverkare har erfarenheterna som krävs för att avgöra både hur mycket och vilken färg som ska användas för att uppnå optimalt skydd.

Brandskyddsmåla hemma med ROT-avdraget

Om du vill brandskyddsmåla i din bostad kan du sänka kostnaden med ROT-avdraget. Den vägen kan du sänka din totalkostnad med upp till 50 000 kronor.

Frågor eller funderingar om passivt brandskydd? Hör av dig!

Passivt brandskydd är en mycket god investering, särskilt eftersom du av oss får mycket bra priser. Kontakta oss med frågor, funderingar och förfrågningar. Av oss får du inom 48 timmar från att du kontaktade oss en kostnadsfri offert.

Kontakta en bra målerifirma på Söder idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *