Säkra fasadrenoveringar och panelbyten på Södermalm i Stockholm

Har du en fasad som behöver en uppfräschning? Vi är en professionell byggfirma med många års erfarenheter i bagaget som utför fasadrenoveringar och panelbyten åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vi har vår bas på Södermalm i Stockholm men utför fasadrenoveringar i hela Stockholmsområdet inklusive orter och områden som Mosebacka, Tjärhovsplan, Slussen och Hägersten.

Specialister på fasadarbeten

Oavsett om du har en rutten panel som behöver bytas ut eller om det handlar om en modernisering av din fasad är vi specialisterna som kan göra jobbet åt dig. Alla våra hantverkare är certifierade och utbildade inom sina respektive specialistområden. Oavsett uppdragets natur tar vi fram en skräddarsydd lösning som passar just dina förutsättningar. Här följer några av tjänsterna vi utför inom fasadrenoveringar:

 • Renovering av träfasader
 • Byten av träpaneler
 • Byten av ytterpaneler
 • Fasadmålning
 • Fasadbyten
 • Omputsning och nyputs av stenhus
 • Murningsarbeten
 • Lagning av sprickor i fasaden, socklar

Vi är även specialiserade inom fasadputsning i Stockholm. Läs mer här!

Byt fasad billigare med ROT-avdraget

Om du vill att vi ska genomföra en fasadrenovering på din bostad, som du själv äger, så har du rätt att använda dig av rotavdraget. Med rotavdraget kan du sänka kostnaden för arbetet med upp till 30%, eller upp till 50 000 kronor. Kontakta Skatteverket på förhand för att förvissa dig om att du har rätt att göra avdraget, vi hjälper dig självklart med pappersarbetet.

Hör av dig för fri offert när du ska renovera fasaden

Du är välkommen att kontakta oss för att prata om fasadrenoveringar. Efter ditt samtal med oss tar vi fram en detaljerad offert som du får av oss utan kostnad eller krav på motprestation.

Dags att laga sprickor i fasad?

Vid särskilt omfattande uppdrag gör vi gärna ett hembesök för att bilda oss en uppfattning om vad som krävs, även i det fallet behöver du förstås inte betala någonting. Väljer du att gå vidare med oss så startar vi arbetet så fort det går.

Kontakta en bra målerifirma på Södermalm idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *