Fasadtvätt på Södermalm i Stockholm

Låt oss skydda och fräscha upp fasaden på din fastighet med en grundlig fasadtvätt. Vi är ett byggföretag som bland mycket annat hjälpt kunder i hela Stor-Stockholm med tvättning av fasader under många år. Vi vänder oss mot fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner och har kompetens att tvätta fasader i alla typer av material.

En etablerad och välrenommerad firma för er fasadtvätt

En fasadtvätt handlar i slutändan inte enbart om att göra så att fasaden ser mer inbjudande ut. Med tiden växer alger och mögel i fasader vilket på sikt riskerar att leda till röta och stora renoveringskostnader. Med någorlunda regelbundna fasadtvättar undviker du detta vilket gör det billigare på sikt.

Vi ger dig nöjd kundgaranti

Vi garanterar att du kommer bli nöjd med våra tjänster. Om du av en eller annan anledning trots det inte skulle vara det när vi är färdiga så kommer vi utföra jobbet tills dess att du blir det.

Hör av er för att få en kostnadsfri offert

Behöver du hjälp med fasadtvätt i exempelvis Solna, Vallentuna, Liljeholmen, Upplands Väsby, Nacka, Sigtuna eller något annat område i eller i närheten av Stockholm? Hör av dig till oss så tar vi fram ett gratis kostnadsförslag för ditt projekt.

Kontakta en bra målerifirma från Södermalm idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *