Slipning av marmor & polering av stengolv på Södermalm i Stockholm

Behöver du i södra Stockholm få ditt slitna golv återställt? Vi arbetar med slipning och polering av marmor- och stengolv, och har både erfarenheten och kunskapen som krävs. Vi vänder oss till dig som privatperson, företag, BRF eller fastighetsägare på platser som Södermalm, Skanstull, Hornstull, Mariatorget, Gamla Stan, Långholmen – välkommen att höra av dig!

Vi återställer ditt marmorgolv med slipning

Marmor är ett vackert och tåligt material som är populärt till golvet, men det blir med tiden mattare och repigare. Men inga problem – vi står gärna till tjänst och utför slipning för att ta fram en ny yta, så att det ska återfå sin glans.

Gör stengolvet blankt och vackert med polering

Ett matt stengolv går lätt att göra blankt och fint igen med hjälp av polering. Vår metod består av mikroskopiska diamanter och rengöringsmedel, och är snabb och enkel att utföra för våra kunniga hantverkare.

Få en gratis offert och dra nytta av ROT-avdraget

Intresserad? Tveka då inte med att ta kontakt med oss – vi tar mer än gärna fram ett förslag på en lösning åt dig, med ett helt kostnadsfritt prisförslag. För dig som privatperson går det så klart jättebra att använda dig av ROT-avdraget hos oss för att sänka slutpriset ytterligare.

Kontakta en bra målerifirma från Södermalm idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *