Professionell trapphusmålning på Södermalm i Stockholm

Om du letar efter en pålitlig renoveringsfirma som kan ta hand om en målning av gemensamma ytorna och trapphusrenovering har du hittat rätt. Med bas på Södermalm i Stockholm utför vi renoveringsuppdrag i hela Stockholmsregionen inkluderat orter som Stora Essingen, Fredhäll, Kristineberg och Sofia. Efter våra många år i branschen kan vi blicka tillbaka på mängder av nöjda kunder – bli en av dem du också, kontakta oss för att få en kostnadsfri offert redan idag.

Specialister på renovering av trapphus

Kanske vill du installera ett ljuddämpande akustiktak för att göra trapphusmiljön mer inbjudande. Kanske vill du måla om för att göra att dina besökare känner sig mer hemmastadda. Alldeles oavsett kan vi piffa upp ditt trapphus och göra att det känns som nytt igen. Vi har bred kompetens i vårt företag men kan efter vår tid i branschen också dra nytta av ett brett kontaktnät med specialister som vi kan dra nytta av vid särskilt komplexa uppdrag.

Totalentreprenör som ger dig en skräddarsydd lösning

Våra duktiga hantverkare är specialister på allt som har med trapphusrenoveringar att göra. Vi kan ordna allt från golvrenovering till takmålning och har stor vana av att restaurera antika trapphus. Till våra kunder räknar vi privatpersoner, företagare och bostadsrättsföreningar och vi genomför renovering och målnign av ert trapphus i alla slags fastigheter: villor, hyreshus, flerbostadshus, kontorsfastigheter och så vidare. Om fastigheten har ett trapphus kan vi renovera det, svårare än så är det inte.

Läs mer om hur vi renoverar och målar om trapphus i Stockholm här.

Kontakta oss och prata om trapphusrenoveringar

Välkommen att höra av dig till oss med förfrågningar om trapphusrenoveringar. Vi tar fram ett kostnadsförslag åt dig helt utan kostnad och utan att du förbinder dig till något. Vår målsättning är att bygga långsiktiga kundrelationer och det bästa sättet att göra det är att göra våra kunder nöjda. Vi garanterar att vi kommer leverera ett resultat du blir nöjd med. Välkommen!

Kontakta en bra målerifirma i Södermalm idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *