Trapprenovering på Södermalm i Stockholm

Har du en fastighet vars trapphus har sett bättre dagar? Oavsett om det handlar om regelbunden lokalvård eller en mer djupgående renovering är vi byggföretaget som kan hjälpa dig. Vi har återställt mängder av vackra trapphus i hela Stockholmsområdet. Vi jobbar åt bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, privatpersoner och företag.

Behöriga och certifierade hantverkare för er trapprenovering

Våra hantverkare är självklart alla certifierade och utbildade inom sina respektive specialistområden. Vi hjälper till med bland annat trapphusmålning, ytskiktsrenovering, golvslipning och mer därtill. Som vi nämnde ovan kan du också anlita oss för att ta hand om städ i trapphus vid regelbundna tillfällen.

Vi ger alltid nöjd kundgaranti

Av oss får du nöjd kundgaranti för alla tjänster vi utför. Det betyder att om du inte skulle vara nöjd med resultatet när är klara så kommer vi fortsätta jobba tills dess att du är det.

Vi ger er en gratis offert för trapphusrenovering – kontakta oss!

Ni är välkomna att höra av er med förfrågningar om trapprenoveringar i exempelvis Järfälla, Danderyd, Sundbyberg, Gamla Stan, Bromma, Hässelby eller någon annan ort i eller i närheten av Stockholm. Efter avslutat samtal räknar vi fram en offert som ni får helt utan kostnad eller krav på motprestation.

Kontakta en bra målerifirma från Södermalm idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *