Bygga Staket på Södermalm i Stockholm

Ett staket eller en inhägnad kan fylla många olika syften. Det de flesta nog först tänker på är att det är ett sätt att hålla obehöriga borta. Ett staket kan dock också vara vackert och fungera som ansiktet utåt för en fastighet. Vi är experter på att bygga alla typer av inhägnader, staket, plank, stängsel och mycket annat. Vi erbjuder våra tjänster till BRF:er, fastighetsägare, företagare och privatpersoner i hela Stor-Stockholm.

Skickliga snickare och byggarbetare för ert staket

I vårt företag jobbar enbart hantverkare med mångåriga erfarenheter och utbildning och certifikat för sina respektive arbetsuppgifter. Det gör att du kan känna dig trygg i att ditt staket blir byggt enligt alla giltiga hantverksmässiga normer.

Du kommer garanterat bli nöjd med vår insats

Vi ger nöjd kundgaranti för alla arbeten vi tar oss an. Skulle du av någon anledning inte vara nöjd när vi är färdiga så kommer vi utföra de åtgärder du önskar tills du blir nöjd.

Kontakta oss för en gratis offert för ditt staket

Hjälp med att bygga staket i till exempel Trångsund, Vasastan, Botkyrka, Kungsholmen, Hägersten, Älvsjö eller något annat område i närheten av Stockholm? Då ska du höra av dig till oss så ger vi dig en offert helt utan kostnad.

Kontakta en bra målerifirma från Södermalm idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *