Bekymmersfri och pålitlig tapetsering på Södermalm i Stockholm

Har du en fastighet som behöver fräschas upp invändigt? Då har du hittat rätt. Vi är en byggfirma med bas på Södermalm i Stockholm som tar oss an tapetseringsuppdrag och andra byggjobb i Stockholm med omnejd. Det inkluderar områden och orter som exempelvis Skanstull, Zinkensdamm, Danvikstull och Lilla Essingen. Vi har många nöjda kunder i backspegeln. Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert och bli en av dem du också.

Ska du tapetsera om hemma? 

Vi tar oss an alla uppdrag med samma noggrannhet och precision. Våra hantverkare är certifierade och utbildade och ger dig tapetseringar som både är funktionella och estetiska. När det gäller tapetsering sitter intrycket i detaljerna och vi har kompetensen som krävs för att tapetsera med finess och finish.

Med känsla för detaljer

Här följer några av tjänsterna vi erbjuder inom tapetsering:

 • Fondväggar
 • Tapetsering
 • Spackling
 • Slipning
 • Borttagning av gamla tapeter, tapetborttagning

Tapetsera billigare hemma med ROT-avdraget

Vore det inte kanon om du kunde få tapetseringen ännu billigare? Om du äger din egen bostad och vill att vi ska tapetsera om där kan du använda dig av rotavdraget. Då kan du sänka kostnaden för hela arbetet med upp till 30 procent. Vår rekommendation är att du kontaktar Skatteverket i planeringsskedet för att försäkra dig om att du har rotavdrag som du har rätt ta ta ut. Om du har det hjälper vi dig med pappersarbetet, fråga oss bara om ROT när du kontaktar oss.

Tapetserarfirma från Södermalm

Vi tar oss an alla tapetseringsuppdrag och inget jobb är för stort eller litet för oss. Du är välkommen att kontakta oss så tar vi fram ett kostnadsförslag helt gratis och utan krav på motprestation. Om du ger uppdraget till oss sätter vi igång så fort det passar bäst för dig. Välkommen!

Kontakta en bra målerifirma från Södermalm idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *