Gedigna fönsterrenoveringar på Södermalm i Stockholm

Letar du efter ett professionellt och tryggt byggföretag som kan ordna en fönsterrenovering? Då har du hittat rätt. Vi har många års erfarenhet av funktionella och estetiska fönsterrenoveringar. Vi har vår bas på Södermalm i Stockholm men jobbar i hela Stockholmsregionen inkluderat orter och stadsdelar som Midsommarkransen, Aspudden, Liljeholmen och Marievik. Välkommen att höra av dig för att få en kostnadsfri offert på din fönsterrenovering.

Arbeten vi utför vid renovering av fönster

När du väljer oss för din fönsterrenovering får du jobbet utfört av ett professionellt och rutinerat företag med flera års erfarenhet av dylika tjänster. Oavsett om du vill renovera gamla vackra träfönster eller byta ut dina fönster till nya energieffektiva 3-glasfönster kan vi hjälpa dig. Här följer ett urval av tjänster vi utför inom kategorin restaurering och renovering av gamla träfönster:

 • Fönsterreparationer och renoveringar
 • Oljning, slipning, kittning och målning
 • Glasbyte
 • Montering och demontering

Renovera dina fönster med rotavdraget

Vill du att vi ska renovera eller byta ut fönster på din privata bostad som du själv äger? Då kan du ha rätt att använda dig av rotavdraget. Genom att använda avdraget kan du sänka kostnaden för fönsterrenoveringen med upp till 50 000 kronor. Kontakta Skatteverket på förhand för att kontrollera att du har avdrag att ta ut. Vi hjälper dig med pappersarbetet, fråga oss bara om “ROT” när du kontaktar oss.

Hör av dig för en kostnadsfri offert

Välkommen att kontakta oss med förfrågningar om fönsterrenoveringar, vi står redo att svara på frågor om stort och smått. Efter avslutat samtal sätter vi oss och räknar fram en offert. Den får du av oss utan kostnad eller krav på motprestation från din sida. Du tar ställning till offerten i lugn och ro och om du väljer att gå vidare med oss sätter vi igång med fönsterrenoveringen vid första bästa tillfälle.

Kontakta en bra målerifirma på Söder idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *